تاریخچه‌ی سنا

شرکت «سامانه‌های نرم‌افزاری ایران (سنا)» در سال 1379، با هدف یافتن جایگاهی معتبر در بازارهای نرم افزاریداخلی و خارجی، و نیزارتقای توان عملی دانش‌آموختگان رشته‌های کامپیوتری از طریق ارتباط و همکاری با دانشگاه‌ها و شرکت‌های بین‌المللی پیشرو در عرصه‌ی فنّاوری اطّلاعات، تأسیس گردید. کارشناسان شرکت سنا، در این مدّت، پروژه‌های تخصّصی بسیاری را جهت استفاده‌ی دیگر توسعه‌دهندگان انجام دادند که موارد زیر نمونه‌هایی از نرم‌افزارهای تولیدشده می‌باشند:

- Stress Testing Coordinator: جهت مدیریت آزمون‌های Stress (با پایگاه‌داده‌ی Oracle و زبان برنامه‌نویسی VC++).
- Quality Assurance Review Tool: جهت بررسی رعایت استانداردهایکدنویسیدر یک کدC++(با زبان برنامه¬نویسی VC++).
- SoftTest: جهت مدیریت و مستندسازی کلّیّه¬ی مراحل مربوط به تولید نرم¬افزار (با پایگاه¬داده¬ی Oracle و زبان برنامه¬نویسی VC++).
- SoftMerg: جهت مقایسه¬ی محتوای دو فولدر یا دو فایل (با زبان برنامه¬نویسی C#).
- Release Note Application: جهت مدیریت Release Noteهای مربوط به یک Application (با پایگاه¬داده¬ی Oracle و زبان برنامه¬نویسی JSP).

این شرکت از سال 1384 رویکرد خود را معطوف به بازارهای داخلی نموده، و فعّالیّت در زمینه‌ی تولید «سیستم جامع مالی و حسابداری سنا» را آغاز کرد. در روند تولید این نرم‌افزار، تیم تحلیل و طرّاحی شرکت سنا به پیاده‌سازی چهارچوبی بر اساس مدل‌های MVC و Observer پرداخته که تاکنون زیربنای همه‌ی نرم‌افزارهای تولیدشده در شرکت سنا می‌باشد. کلّیّه‌ی مراحل تولید و مستندسازی آن نیز با استفاده از متدولوژی RUP انجام شده، و در هر فاز، با آزمون‌های سه‌گانه‌ی Unit Testing، Integration Testing، و System Testing  مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته است. در حال حاضر، این محصول، هم به صورت بسته‌ی نرم‌افزاری و هم به شکل نرم‌افزاری با قابلیّت سفارشی‌سازی در دسترس مشتریان می‌باشد.

در طول این مدّت، کارشناسان و برنامه نویسان شرکت سنا، جهت به کارگیری سرویس های پایگاه داده یی از Oracle 8i و MS SQL Server، و برای پیاده سازی از زبان های برنامه نویسی VC++ و C# استفاده نموده اند.

این شرکت از سال 1385 نیز، فعّالیّت خود را در زمینه ی وب، با زبان برنامه نویسی ASP.NET 2 آغاز نمود و با ارایه ‌یپُرتال سنا، سرويس هاى متنوّعی مانند سرويس مديريت محتوا، سرويس پست الكترونيك، سرويس جست‌ و جو، سرويس عضويت در سايت، سرويس تكميل و ارسال فرم‌هاى الكترونيكى، سرويس خبر، و... را در اختیار کاربران قرار داد. در ادامه و از سال 1393،شرکت سنا توانست، با راه اندازی پرتال متن باز Joomla و ایجاد ماژول ها و کامپوننت های سفارشی، در کنار امکان بهینه سازی وب سایت ها یا سئو، محصول پیشین را جایگزین نموده و فعّالیّت خود را دنبال کند.

در حال حاضر، همه‌ی بخش‌های شرکت «سامانه‌های نرم‌افزاری ایران (سنا)»، از جمله مدیران و اعضای تیم‌های پیاده سازی و پشتیبانی، خود را متعهّد می‌دانند که کیفیّت عملکرد، و سرعت و دقّت خود در انجام پروژه‌ها، و هم‌چنین پاسخگویی به مشتریان را در سرلوحه‌ی کار خود قرار داده، و علاوه بر همگامی با فنّاوری‌های روز دنیا و هم‌سویی با نیازهای بازار، همواره در جلب رضایت مشتریان بکوشند.